Shibamoto Takayuki (EN) — Introduction to Food Toxicology

Тут можно читать онлайн книгу Shibamoto Takayuki (EN) - Introduction to Food Toxicology - бесплатно полную версию (целиком). Жанр книги: Иностранная литература. Вы можете прочесть полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и смс на сайте Lib-King.Ru (Либ-Кинг) или прочитать краткое содержание, аннотацию (предисловие), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.

Introduction to Food Toxicology
Язык книги: Английский
Прочитал книгу? Поставь оценку!
0 0

Introduction to Food Toxicology краткое содержание

Introduction to Food Toxicology - описание и краткое содержание, автор Shibamoto Takayuki (EN), читать бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки Lib-King.Ru.

The rapidly expanding field of food safety includes many new developments in the understanding of the entire range of toxic compounds found in foods -- whether naturally occurring or having been introduced by industry or food processing methods. This 2e of Introduction to Food Toxicology explores these developments while continuing to provide a core understanding of the basic principles of food toxicology.*New information on:--Solid-phase extraction, immunoassay, and LC/MS--Mechanisms of regulation of xenobiotic activation and deactivation--Developments in the modes of action and impact of natural toxins in food plants--A comprehensive review of the issues surrounding dioxins--The function of antioxidants and their toxicological aspects--Acrylamide, its occurrence, toxicity and regulation on its use--Phytochemicals, their beneficial effects and the modes of action of this growing group of nutraceuticals from food plants--Diet and drug interactions

Introduction to Food Toxicology - читать онлайн бесплатно полную версию (весь текст целиком)

Introduction to Food Toxicology - читать книгу онлайн бесплатно, автор Shibamoto Takayuki (EN)

Поделиться книгой

Оставить отзыв