Waller Keith (EN) — Improving Food and Beverage Performance

Тут можно читать онлайн книгу Waller Keith (EN) - Improving Food and Beverage Performance - бесплатно полную версию (целиком). Жанр книги: Иностранная литература. Вы можете прочесть полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и смс на сайте Lib-King.Ru (Либ-Кинг) или прочитать краткое содержание, аннотацию (предисловие), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.

Improving Food and Beverage Performance
Язык книги: Английский
Прочитал книгу? Поставь оценку!
0 0

Improving Food and Beverage Performance краткое содержание

Improving Food and Beverage Performance - описание и краткое содержание, автор Waller Keith (EN), читать бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки Lib-King.Ru.

The food and beverage aspect of hotel operations is often the most difficult area to control effectively, but it plays a crucial role in customer satisfaction. Improving Food and Beverage Performance is able to show how successful catering operations can increase profitability whilst providing continuing improvements in quality, value and service.Keith Waller looks at the practical issues of improving performance combining the key themes of quality customer service and efficient management. This text will enable managers and students alike to recognise all the contributing factors to a successful food and beverage operation.Keith Waller is Senior Lecturer for the Faculty of Business and Management at Blackpool and the Fylde College. He has extensive experience in the hospitality industry and is a member of the Hotel and Catering International Management Association. He is the co-author, with Professor John Fuller, of The Menu, Food and Profit.Endorsed by Caterer & HotelkeeperEmphasis on customer/consumer perspectivePragmatic (strategic/tactical) advice with workable examples

Improving Food and Beverage Performance - читать онлайн бесплатно полную версию (весь текст целиком)

Improving Food and Beverage Performance - читать книгу онлайн бесплатно, автор Waller Keith (EN)

Поделиться книгой

Оставить отзыв