Massov Olga (EN) — Marc Forgione

Тут можно читать онлайн книгу Massov Olga (EN) - Marc Forgione - бесплатно полную версию (целиком). Жанр книги: Иностранная литература. Вы можете прочесть полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и смс на сайте Lib-King.Ru (Либ-Кинг) или прочитать краткое содержание, аннотацию (предисловие), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.

Marc Forgione
Язык книги: Английский
Прочитал книгу? Поставь оценку!
0 0

Marc Forgione краткое содержание

Marc Forgione - описание и краткое содержание, автор Massov Olga (EN), читать бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки Lib-King.Ru.

The eagerly awaited first cookbook from one of Food Network's favorite competitors on the wildly popularIron Chef America Chef Marc Forgione opened his eponymous New York City restaurant in 2008 to widespread acclaim, becoming the youngest American-born chef and owner to receive a Michelin star in consecutive years. Upon winning Season 3 of Food Network's The Next Iron Chef, Forgione joined the ranks of former and current stars and best-selling authors such as Mario Batali and Bobby Flay. He can now be seen competing as one of the stars of the beloved Iron Chef America. Forgione's first cookbook features gorgeous photos throughout and 170 recipes with restaurant signature favorites including Chili Lobster and Chicken Under a Brick. The cookbook features not only recipes but also stories of an unlikely journey to where Chef Forgione and the restaurant are now. Flavor comes first, but Forgione is like an artist in the way he presents food. His goal with the book is not to just present a collection of recipes but to challenge home cooks and aspiring chefs, helping them to elevate their skills in the kitchen.

Marc Forgione - читать онлайн бесплатно полную версию (весь текст целиком)

Marc Forgione - читать книгу онлайн бесплатно, автор Massov Olga (EN)

Поделиться книгой

Оставить отзыв