Тут можно читать онлайн книгу The New York Times (EN) - Asparagus: Articles and Recipes from The New York Times - бесплатно полную версию (целиком). Жанр книги: Иностранная литература. Вы можете прочесть полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и смс на сайте Lib-King.Ru (Либ-Кинг) или прочитать краткое содержание, аннотацию (предисловие), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.
Asparagus: Articles and Recipes from The New York Times - описание и краткое содержание, автор The New York Times (EN), читать бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки Lib-King.Ru.
This e-single features some of The Times's best recipes and preparation advice for the iconic spring vegetable, asparagus. In this collection, you'll find advice for cooking thick and thin stalks, a story about the provenance and preparation of white asparagus and unique dishes for Easter and Passover. It includes recipes inspired by Italy and France, a springtime take on spaghetti carbonara; and dishes that leverage asparagus's affinity for eggs beyond a traditional hollandaise sauce.
Asparagus: Articles and Recipes from The New York Times - читать книгу онлайн бесплатно, автор The New York Times (EN)