The New York Times (EN) — Asparagus: Articles and Recipes from The New York Times

Тут можно читать онлайн книгу The New York Times (EN) - Asparagus: Articles and Recipes from The New York Times - бесплатно полную версию (целиком). Жанр книги: Иностранная литература. Вы можете прочесть полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и смс на сайте Lib-King.Ru (Либ-Кинг) или прочитать краткое содержание, аннотацию (предисловие), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.

Asparagus: Articles and Recipes from The New York Times
Язык книги: Английский
Прочитал книгу? Поставь оценку!
0 0

Asparagus: Articles and Recipes from The New York Times краткое содержание

Asparagus: Articles and Recipes from The New York Times - описание и краткое содержание, автор The New York Times (EN), читать бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки Lib-King.Ru.

This e-single features some of The Times's best recipes and preparation advice for the iconic spring vegetable, asparagus. In this collection, you'll find advice for cooking thick and thin stalks, a story about the provenance and preparation of white asparagus and unique dishes for Easter and Passover. It includes recipes inspired by Italy and France, a springtime take on spaghetti carbonara; and dishes that leverage asparagus's affinity for eggs beyond a traditional hollandaise sauce.

Asparagus: Articles and Recipes from The New York Times - читать онлайн бесплатно полную версию (весь текст целиком)

Asparagus: Articles and Recipes from The New York Times - читать книгу онлайн бесплатно, автор The New York Times (EN)

Поделиться книгой

Оставить отзыв