— Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality

Тут можно читать онлайн книгу - Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality - бесплатно полную версию (целиком). Жанр книги: Иностранная литература. Вы можете прочесть полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и смс на сайте Lib-King.Ru (Либ-Кинг) или прочитать краткое содержание, аннотацию (предисловие), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.

Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality
Язык книги: Английский
Прочитал книгу? Поставь оценку!
0 0

Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality краткое содержание

Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality - описание и краткое содержание, автор , читать бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки Lib-King.Ru.

A great need exists for valuable information on factors affecting the quality of animal related products. The second edition of Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality, focuses exclusively on quality aspects of products of animal origin, in depth discussions and recent developments in beef, pork, poultry, and seafood quality, updated sensory evaluation of different meat products, revised microbiological aspects of different meat products. Also, included are new chapters on packaging, new chapters and discussion of fresh and frozen products, new aspects of shelf life and recent developments in research of meat tainting. This second edition is a single source for up-to-date and key information on all aspects of quality parameters of muscle foods is a must have. The reader will have at hand in one focused volume covering key information on muscle foods quality.

Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality - читать онлайн бесплатно полную версию (весь текст целиком)

Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality - читать книгу онлайн бесплатно, автор

Поделиться книгой

Оставить отзыв