— Food Biotechnology

Тут можно читать онлайн книгу - Food Biotechnology - бесплатно полную версию (целиком). Жанр книги: Иностранная литература. Вы можете прочесть полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и смс на сайте Lib-King.Ru (Либ-Кинг) или прочитать краткое содержание, аннотацию (предисловие), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.

Food Biotechnology
Язык книги: Английский
Прочитал книгу? Поставь оценку!
0 0

Food Biotechnology краткое содержание

Food Biotechnology - описание и краткое содержание, автор , читать бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки Lib-King.Ru.

Food biotechnologists are expected to satisfy many requirements related to health benefits, sensory properties and possible long term effects associated with the consumption of food produced via modern biotechnology. The broad selection of papers contained in this book are grouped into the following four chapters; GMO in Food Biotechnology, Food Process and Food Products, Measurements and Quality Control, Legal and Social Aspects of Food Biotechnology. Special attention has focused on plant biotechnology during the last decade because transgenic plants can offer an increase in crop yield and are very economical sources of proteins and other products for industrial, pharmaceutical, veterinary and agricultural use. The content of this book covers many aspects of food biotechnology and presents the main trends and interdisciplinary information in this area.

Food Biotechnology - читать онлайн бесплатно полную версию (весь текст целиком)

Food Biotechnology - читать книгу онлайн бесплатно, автор

Поделиться книгой

Оставить отзыв