Coles Richard (EN) — Food and Beverage Packaging Technology

Тут можно читать онлайн книгу Coles Richard (EN) - Food and Beverage Packaging Technology - бесплатно полную версию (целиком). Жанр книги: Иностранная литература. Вы можете прочесть полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и смс на сайте Lib-King.Ru (Либ-Кинг) или прочитать краткое содержание, аннотацию (предисловие), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.

Food and Beverage Packaging Technology
Язык книги: Английский
Прочитал книгу? Поставь оценку!
0 0

Food and Beverage Packaging Technology краткое содержание

Food and Beverage Packaging Technology - описание и краткое содержание, автор Coles Richard (EN), читать бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки Lib-King.Ru.

Now in a fully revised and updated second edition, this volume provides a contemporary overview of food processing/packaging technologies. It acquaints the reader with food preservation processes, shelf life and logistical considerations, as well as packaging materials, machines and processes necessary for a wide range of packaging presentations. The new edition addresses environmental and sustainability concerns, and also examines applications of emerging technologies such as RFID and nanotechnology. It is directed at packaging technologists, those involved in the design and development of packaging, users of packaging in food companies and those who specify or purchase packaging. Key Features: An up-to-date and comprehensive handbook on the most important sector of packaging technology Links methods of food preservation to the packaging requirements of the common types of food and the available food packages Covers all the key packaging materials - glass, plastics and paperboard Fully revised second edition now covers sustainability, nanotechnology and RFID

Food and Beverage Packaging Technology - читать онлайн бесплатно полную версию (весь текст целиком)

Food and Beverage Packaging Technology - читать книгу онлайн бесплатно, автор Coles Richard (EN)

Поделиться книгой

Оставить отзыв