Тут можно читать онлайн книгу The New York Times (EN) - Reviving Holiday Leftovers - бесплатно полную версию (целиком). Жанр книги: Иностранная литература. Вы можете прочесть полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и смс на сайте Lib-King.Ru (Либ-Кинг) или прочитать краткое содержание, аннотацию (предисловие), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении.
Reviving Holiday Leftovers - описание и краткое содержание, автор The New York Times (EN), читать бесплатно онлайн на сайте электронной библиотеки Lib-King.Ru.
This e-single compiles stories, tips and recipes from the New York Times archives about how to work with holiday leftovers. In a 1997 op-ed, David Bouchier recommends clearing out the fridge after January 1, but a recession-era article by Henry Alford questions the wisdom of tossing out perfectly good food. Cooking personalities like Jacques Pepin and Nigella Lawson give their takes on reviving everything from salad greens to cold turkey, while the Minimalist's Mark Bittman provides endless options for turning your holiday starches, proteins, and veggies into entirely new dishes.
Reviving Holiday Leftovers - читать книгу онлайн бесплатно, автор The New York Times (EN)